- Startsida
- Publikationer
- Handbok för minskat matsvinn
Handbok för minskat matsvinn
Många offentliga måltidsverksamheter i Sverige har redan börjat arbeta med att minska mängden mat som slängs. Livsmedelsverket har publicerat Handbok för minskat matsvinn – för verksamheter inom vård, skola och omsorg. Den är ett praktiskt verktyg som visar hur offentliga kök kan minska matsvinnet genom enkla åtgärder och förändrade rutiner.
Sidan senast ändrad: 2022-01-03
- Att få omställning att hända
- Centre for Dynamic Modelling
- Clean Shipping Index
- CO2 concrete uptake
- DynamO
- EU Emission Trading System
- Flexi-Sync
- Från jord till bord och åter till jord
- HOPE
- Hållbarhet blir standard
- InciteShip
- IRISS
- Klimatkrav till rimlig kostnad
- Klimatsmart byggdesign
- Krondroppsnätet
- Kunskapsbank för klimat och bebyggelse
- Kunskapsbaserad färdplan
- Kunskapslyftet SME
- MAGIC biblioteket
- Mistra SafeChem
- Ozonmätnätet
- ProScale
- Saltsjöbaden air science and policy workshops
- Samarbete för minskat matsvinn
- Sjöfolkets guide
- Sjöstadsverket
- Sluta cirkeln för industriell plast
- Suschem
- Tidstegen
- TraceMet
- Upphandlingspanelen
- Usereuse
- VA-kluster Mälardalen
- Valesor