- Startsida
- Publikationer
- Handledning för att mäta matsvinn hos grossister
Handledning för att mäta matsvinn hos grossister
En arbetsgrupp inom Samarbete för minskat matsvinn har publicerat en handledning för hur man mäter matsvinn hos grossiser.
Arbetet är gjort inom en spetsgrupp med fokus på mejeri, grossist och fiskeriförädling, med extern finansiering från innovationsprogrammet Re:Source. Karin Östergren och Maria Hellström från RISE har tagit fram rapporten tillsammans med Tova Andersson, IVL Svenska Miljöinstitutet, samt Norrmejerier, Arla, Orkla, Martin & Servera och Menigo.
Sidan senast ändrad: 2021-02-11
- Att få omställning att hända
- Centre for Dynamic Modelling
- Clean Shipping Index
- CO2 concrete uptake
- DynamO
- EU Emission Trading System
- Flexi-Sync
- Från jord till bord och åter till jord
- HOPE
- Hållbarhet blir standard
- InciteShip
- IRISS
- Klimatkrav till rimlig kostnad
- Klimatsmart byggdesign
- Krondroppsnätet
- Kunskapsbank för klimat och bebyggelse
- Kunskapsbaserad färdplan
- Kunskapslyftet SME
- MAGIC biblioteket
- Mistra SafeChem
- Ozonmätnätet
- ProScale
- Saltsjöbaden air science and policy workshops
- Samarbete för minskat matsvinn
- Sjöfolkets guide
- Sjöstadsverket
- Sluta cirkeln för industriell plast
- Suschem
- Tidstegen
- TraceMet
- Upphandlingspanelen
- Usereuse
- VA-kluster Mälardalen
- Valesor